Författarskap


Under 2022 släpptes Karins debutroman Luftvärdighet. Hon har tidigare deltagit i novellsamlingen Hälsingesagor med novellen Tjärnfrisk och arbetar ständigt vidare med nya texter. 

Håll utkik!

Via länkarna nedan hittar du Luftvärdighet som ljudbok. Karin läser själv sin berättelse.


https://www.storytel.com/se/books/luftv%C3%A4rdighet-2163723


https://www.nextory.se/bok/luftv%C3%A4rdighet-11962800/


https://www.bookbeat.se/bok/luftvardighet-1093845

Under ett års tid har Vera vägrat att se sig i spegeln. Hur skulle hon kunna möta sin egen blick efter det som hänt? Hon har isolerat sig i sin och Axels lägenhet, där hon tillbringar dagarna med att stirra i väggen och låta tiden gå. Kanske hade det fått fortsätta så om inte det där knöliga kuvertet ramlat in genom brevinkastet. I brevet ligger en nyckel med ”Södra Trösten” skrivet på etiketten och en hälsning från Veras döde far.

Nyckeln blir starten på en resa, både geografisk och symbolisk, mot ett liv som går att leva. För att nå fram måste hon ta reda på vad i hela världen det var som hände, den där eländiga dagen ett år tidigare.

 

Luftvärdighet är en berättelse om skuld och skam, om att slå i botten och vända uppåt, men också om hjältar och respekt. Begreppet betyder egentligen ”att ett luftfartyg är konstruerat, byggt, utrustat och hållet i stånd på ett sådant sätt samt har sådana flygegenskaper att säkerhetens krav är uppfyllda” (Luftfartslagen 1957:297). Uttrycket kan också beskriva mångas strävan. En värdighet byggd på luft, där ytan är viktigare än insidan.


Beställ ditt exemplar här:

Bokus:     https://www.bokus.com/bok/9789189484573/luftvardighet/

Adlibris:  https://www.adlibris.com/se/bok/luftvardighet-9789189484573


Eller ett signerat exemplar via mail till: karin.modeen@hellcat.nu

Hälsingesagor är en  novellsamling på temat fantastik, där alla texter har koppling till Hälsingland. Sagor för vuxna. 

Karin deltar med novellen "Tjärnfrisk".


Beställ boken via mail till:

karin.modeen@hellcat.nu